Wat biedt Israël Anders


Vakantie in een open en flexibele sfeer

Uw vakantie, u beslist:

- Hoe laat u op wilt staan

- Waar u heen wilt en wanneer
- Wat en waar u wilt eten en drinken
- Of u vandaag een gids wil of niet
 

Actief – of wat minder... Meer natuur – of meer cultuur… Even een terrasje meepakken, want u vindt het uitzicht zo mooi… Verrassende ontmoeting op straat... Zin in een dag "zonnen of een boek lezen in een hangmat"… Overstromingen in de wadi's richting de Jordaanvallei…
 

Een eigen onderkomen laat u vrij in uw beslissingen en eventuele wijzigingen die u wilt doorvoeren in uw vakantieplanning. Behalve uw verblijfsplaats(en) en ticket hoeft u de meeste dingen niet van tevoren te beslissen en vast te leggen. Dit laat u de ruimte om beslissingen te maken afhankelijk van het weer, de hoeveelheid energie die u (over) heeft, uw budget etc.


Mogelijkheid om in uw kosten te besparen

  • U bent vrij om uw vliegmaatschappij te kiezen en prijzen te vergelijken en u weet van tevoren hoeveel uw onderkomen kost.
  • U wordt niet gedwongen uw inkopen te doen in bepaalde winkels of shuks en restaurants en u hoeft geen fooien te betalen aan buschauffeurs, bellboys en gidsen.
  • U heeft zelf in de hand hoeveel dagen u een auto of gids wilt huren en u kunt dit ter plaatse beslissen.
     

Rust en privacy in een sfeervol onderkomen

U weet niet waar u moet beginnen om een geslaagd onderkomen te vinden als u het Ivriet niet beheerst? Laat mij bemiddelen om een onderkomen te vinden dat past bij uw wensen en budget in het hartland van Israel. Sfeervolle appartementen voor families of kleine vriendengroepen die bij elkaar op een sentraal gelegen rustige plaats willen verblijven zijn welkom om contact op te nemen.

Tips en ondersteuning in het plannen van uw reis

Vanaf het moment dat u uw boeking vastlegt, staan wij ter beschikking om u gewenste informatie en hulp te bieden om uw Israël-ervaring anders en onvergetelijk te maken. Deze dienst bieden wij aan huurders die via ons een appartement reserveren in Samaria (Shomron) als onderdeel van onze gastvrijheid.

U kunt bijvoorbeeld enkele dagen een onderkomen willen huren in andere delen van het land. Wij kunnen u helpen, om op grond van uw voorkeuren en budget, u te verwijzen naar geschikte accommodaties. Mogelijk wilt u aanbevelingen voor natuur(parken), locaties voor verdieping en meditatie, nieuwe opgravingen, wandelroutes en hun moeilijkheidsgraad, samenkomsten van Messias-belijdende gemeenten etc.

Om gebruik te maken van onze kennis, moet u zelf contact opnemen per e-mail of telefoon (Israëlisch nummer, Nederlands sprekend). Wij doen onze uiterste best om aan te sluiten bij uw wensen, maar geven uitsluitend advies en tips.


Tips en ondersteuning ter plaatse

Voorkomen is beter dan genezen, maar altijd en overal kunnen zich (onaangename) verrassingen voordoen waar u op moet anticiperen.
Ineens heeft u andere ideeën, u wilt toch graag een gids, u wilt uw planning wijzigen, uw hotel afzeggen, aangifte doen bij de politie, u wordt opgenomen in het ziekenhuis etc.
In zo'n geval is het handig om gebruik te kunnen maken van iemand die het land van binnenuit kent en zowel vloeiend Nederlands als Ivriet (modern Hebreeuws) spreekt.

Voor vragen kunt u mij appen of mailen: +972-50-2654876 of shivuk.miri@gmail.com