Geniet (na) van israel's hartland

ervaar israel anders bij u thuis

judea & Samaria

Mooi van binnen en van buiten

bestel, combineer, print en hang het op

U zou graag weken willen doorbrengen in de bijna ongerepte natuur en het bijbelse landschap van Judea en Samaria… maar dat dat helaas niet altijd mogelijk is. Als fotografe probeer ik daarom deze schoonheid vast te leggen – zover als dat enigzins mogelijk is – en u de mogelijkheid te geven om hiermee uw huiskamer, kantoor of zelfs boekenkast te verrijken met een mooie canvas of platenboek.

Hoe werkt het? kies uit de ruime variatie in de onderstaande fotogallerijen een of meer foto’s naar keuze en geef dat per mail of watsapp aan mij door. Als u wilt voeg dan een (bijbel)tekst naar keuze toe. U betaald per origineel fotobestand die ik mail naar de gewenste drukker (naar uw keuze) of die ik combineer met de gewenste tekst(en) en die als kant en klaar bestand aflever aan de drukker (een platenboek/fotoboek is ook mogelijk).

De foto’s in de gallerij zijn niet om te downloaden voor vergrotingen! Na afspraak over de betaling krijgt u de originele en kwalitatief hoogstaande foto opgestuurd per mail en/of rechtstreeks naar de drukker.
Gebruik van foto’s zonder autheursrechten is diefstal.
Op alle foto’s uit de gallerij staan copyrights onder de naam TzaleMiri.

Alle prijzen zijn exclusief drukkosten.

Zoekt u een foto op een bepaald onderwerp of heeft u een mooie bijbeltekst waar u graag een foto bij zou willen combineren en u kunt niet vinden wat u zoekt?

klik hier of vul het formulier onderaan de bladzijde in en ik zal mijn best doen om u een unieke vergroting of persoonlijk bemoedigingsboek e.d. te ontwerpen.

per foto E 15,-

foto illustratie met tekst naar keuze E 35,-

fotoboek vanaf E 65,-

Samaria

bestel, combineer, print en hang het op

Wat spreekt u aan? Vergane glorie van koning Achab? Ongerepte natuur in de voetsporen vab de profeet Elia? Shichem – de stad tussen zegen en vloek..?
Of de belofte van Jeremia: “u zult weer wijngaarden planten op de bergen van Samaria…”

judea

bestel, combineer, print en hang het op

Leeft u zich in met David dolend door de velden van Bethlehem met zijn kuddes of op de vlucht in de woestijn van Judea..
of voel u in het hartje van Hebron met alle rumoer en ontstuimigheid naast de historie van 4000 jaar terug..